[数据图表] 扁平化简单的信息图表统计分析展示动画AE模板 Videohive Flat Design Infographic...

相视而笑 发表于 2017-9-6 10:47:04 | 显示全部楼层 |阅读模式 打印 上一主题 下一主题
扁平化简单的信息图表统计分析展示动画AE模板 Videohive Flat Design Infographic...

AE模板是由Videohive机构出品的扁平化简单的信息图表统计分析展示动画AE模板 ,大小:260 Mb,格式:AEP ,分辨率:1920X1080 ,使用软件版本:CS5.5 - CC 2015,内附使用教程。

AE模板是由After Effects软件生成的一种工程文件,能够渲染出美轮美奂的动画特效,文件中包括音乐、图片、视频、脚本等素材。适用与宣传片、电视台、影视公司,电影电视剧等宣传与特效动画制作。

更多相关内容请关注:AE模板专区AE教程专区配乐素材专区

如打开模板时提示AE版本过低或AE缺少某插件等。
1.缺少插件更新相关插件并重启软件,AE插件下载点击这里
2.版本过低请更新AE版本至到其相应版本或大于模板的版本即可。

Videohive Flat Design Infographics 19610712
Inside you will find After Effects CS6 template with easily customizable and quick to use animated pre made infographics charts. Flat Design Infographics contains: Pie Infographics Charts, Horizontal & Vertical Charts, Graphs, Mountain Charts, Call Outs, Text Blocks & Lower Thirds, Maps and Social Media Icons Package. Easy customize it and combine infographic scenes with control panel. Choose your color, change background, setup holding time, size, and, of course, change values in few clicks. Charts are scalable and made with shapes.
Simple Infographics it’s:
- Full expressions control, easy customization in few clicks
- Full HD (1920×1080) resolution
- All made with shapes, easy to change the size of graphs or charts
- Works for After Effects CS6 and above
- Step by Step video tutorial included
- No extra plugins needed
- All universalized (works with any language)
- Free fonts link inside
Music in not included, but you can find it here: AurusAudio , tacoMusic , StockSounds , MorningLightMusic
Update 1.2
Added people charts.
Update 1.1
Added Europe Map.

扁平化简单的信息图表统计分析展示动画AE模板 Videohive Flat Design Infographic...

视频预览:

游客,您需要回复才可以查看或下载该资源!立即注册

更多相关内容请关注:AE模板专区
AE教程专区配乐素材专区

精彩评论67

iStar 发表于 2017-9-6 10:47:23 | 显示全部楼层

回帖奖励 +1 枚CG币

不错的素材,感谢分享!
若寒萧樱落 发表于 2017-9-6 10:49:55 | 显示全部楼层

灰常感谢分享灰常感谢分享
jiangsheng 发表于 2017-9-6 10:53:54 | 显示全部楼层

简约男人 发表于 2017-9-6 10:53:57 | 显示全部楼层

非常好的资源,感谢楼主分享,好人一生平安!
fourfire 发表于 2017-9-6 10:54:44 | 显示全部楼层
很炫!感谢分享
燕子123 发表于 2017-9-6 23:39:44 | 显示全部楼层
非常不错谢谢分享
人人RM 发表于 2017-9-12 22:54:34 | 显示全部楼层
感谢楼主分享
AE小鼓手 发表于 2017-9-13 11:15:21 | 显示全部楼层
很喜欢,感谢分享
changzhou 发表于 2017-9-17 06:47:05 | 显示全部楼层
how many will to pay for the recoure
viewer008VIP会员 永久VIP 发表于 2017-9-20 15:56:42 | 显示全部楼层
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
poa9247 发表于 2017-9-21 00:04:38 | 显示全部楼层
感謝分享唷
网络素材VIP会员 年费VIP会员 发表于 2017-9-22 23:50:38 来自手机 | 显示全部楼层
扁平化简单的信息图表统计分析展示动画AE模板
爱的小屋 发表于 2017-9-23 07:34:11 | 显示全部楼层
到哪里下载这个模板呢
zzmyumenVIP会员 永久VIP 发表于 2017-9-26 13:45:24 | 显示全部楼层
感谢楼主分享
Steve 发表于 2017-10-3 08:14:03 | 显示全部楼层
好东西,谢谢楼主
dc839596039 发表于 2017-10-11 17:47:02 | 显示全部楼层
感谢楼主分享
悦樟 发表于 2017-10-12 12:39:39 | 显示全部楼层
好棒棒哦~ 喜欢喜欢
悦樟 发表于 2017-10-12 12:39:43 | 显示全部楼层
好棒棒哦~ 喜欢喜欢
下划线 发表于 2017-10-14 03:06:03 | 显示全部楼层
感谢楼主分享